fredag 3 september 2010

Här är jag

Nu kliver jag ut ur skåpet. Jag heter Nina Westerback, är född 1970, och så här ser jag ut.


Jag utbildade mig i somras till Lic. Kostrådgivare - LCHFmf Hälsoutbildningar i Stockholm och kommer inom några veckor att grunda en firma på sidan om mitt dagsjobb. Du kan sedan vända dig till mig om du behöver hjälp med t.ex. kosten, vikten eller vardagens matlagning. Mer om detta senare!

11 kommentarer:

  1. GRATULERAR NINA! Vad jag är glad för din skull :) Lycka till med allt hälsar en framtida kund :)

    SvaraRadera
  2. Grattis - roligt att läsa att du kommit så här långt nu! :) Och skoj att få se en bild av dig, det är alltid skoj att veta vem som skriver. :)

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Välkommen ut ur skåpet!

    xxx mippe

    SvaraRadera
  4. Hej Pia, Tove, mippe och Miisa! :)

    SvaraRadera
  5. Grattis och lycka till!
    Gumor

    SvaraRadera
  6. Grattis till det modiga valet Nina! Om ditt företag byggs med samma energi, uppfinningsrikedom och stilfullhet som du visat på bloggen är jag säker på att det blir en succée, och att du snart kan kalla företaget för ditt "dagjobb"! Lycka till. Tina

    SvaraRadera
  7. Tack Tina! Förde förresten blanketten Y3 till Patentti- ja Rekisterihallitus igår :). Det tar ca 3 veckor innan registreringen är klar... men Y-beteckningen ska jag få redan imorgon, jee!

    SvaraRadera
  8. Guni (hoppas jag kan kalla dig så, det är liksom kortare...), tack! Visst är det ett stort beslut. Väntar ännu på slutligt beslut från Handelsregistret.

    SvaraRadera