onsdag 6 oktober 2010

Sanna Ehdin föreläser i Helsingfors 21 oktober!

Det här tänker jag gå och lyssna på. Sanna Ehdin föreläser i Helsingfors på Arcada, Jan-Magnus Jansson plats 1, torsdagen den 21 oktober kl 18.30-21.


Läs mer här

Jag har inte förr hört henne tala, men hon lär vara bra!

Sanna är aktuell med den nya boken "Finn din energikod". Jag läste nyligen en bloggartikel om boken på My Green Blog.

Här är Sanna Ehdins blogg om du vill bekanta dig mer med henne.

8 kommentarer:

  1. Jag såg också annonsen i husis, tänkte eventuellt komma.

    SvaraRadera
  2. Har oxå tänkt gå, hon verkar vara bra föreläsare! Väntar mig lite inspiration från henne. Biljetten hemma väntar redan!

    SvaraRadera
  3. Men då ses vi ju där! Alla känner apan men apan känner ingen? :D Jag kommer att ha brunt hår, brun väska, bruna byxor och brun jacka. Som vanligt. Så hoppas ni vågar hälsa på mig :).

    SvaraRadera
  4. Det verkar blåsa förändringarnas vindar nu, äntligen. Sanna Ehdins föreläsning blir lite för långt bort från mej, men Annika Dahlqvist kommer närmare, till Kimito och föreläser den 22.10.

    -Sari-

    SvaraRadera
  5. Spännande Sari, berätta gärna hur hon var! *nyfiken* Jag har hört så mycket om henne.

    SvaraRadera
  6. Hej igen. Jo, Sanna är välidgt inspirerande och en positiv person att lyssna till.Hörde henne i Kronoby på folkhögskolan för drygt ett år sedan. Det var smockfullt av folk!! - Det sprudlar av energi men också av livsvisdom. Dendär härliga sortens visdom!

    Här i Jakobstad, ska Annika Dahlqvist, "fettdoktorn" föreläsa, jag tror det var samma dag på Jugendsalen. Det ska också bli kul!
    Det är marthorna som ordnar hit henne.. Det kommer att bli hundratals lyssnare.

    SvaraRadera
  7. Bra Guni att du påminner om det! Annika Dahlqvist föreläser alltså 21.10 i Jakostad och 22.10 i Kimito, bägge ordnade av Marthorna. Dom som bor lite närmare någon av dessa orter, passa gärna på!

    SvaraRadera